Hjem
Klubbnyheter
Aktivitetskalender
Bilder fra turer og treff
Klubbeffekter
Rabattavtaler
Om klubben
Styret

Hamarløpet
Helgøya rundt

Eldre litteratur
En motorveteran
Matrikkelskjema
Bryllupskjøring
Kontakt oss


LMK
Mjøsmarkedet
Facebook


Lenker


10/12/2018

Julekuten 2018 – refusjon av bomutgifter

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 23:24

julekut-18Det er innført bom med automatisk avlesing av registreringsnummer på Gåsbu. Regning kommer i posten dersom beløpet ikke betales i automat med det samme. Motorveteranene Hedmark vil refundere dette beløpet kontant denne dagen, ta kontakt med sekretariatet med informasjon om registreringsnummer på ditt kjøretøy.

06/11/2018

Vi trenger hjelp til å finne nye klubblokaler!

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 23:13

Den 31.10.2018 mottok jeg i telefonsamtale med Jernbaneverket oppsigelse på klubblokalene våre i Strandveien 132. Oppsigelsen er bekreftet skriftlig i brev samme dato. Oppsigelsestiden er 6 måneder. Det betyr at vi har frist 01.05.2019 til å være ute av lokalene.

Årsaken til oppsigelsen er at Jernbaneverket har ansatt mer folk, og har i vernerunde blitt pålagt å finne bedre kontorløsninger for sine ansatte. I tillegg har de behov for garasjen vår til eget bruk.

Styret i MVH har behandlet saken i dag, og oppsummerer med at vi har vært utrolig heldige som har hatt disse lokalene uten kostnad for klubben i mange år. Tiden er inne for å finne noe nytt, og dette trenger vi hjelp av medlemmene til.

Vi har utpekt Henning Ringsvold og Arve Fossum til å koordinere jobben med å finne nye lokaler. Det er fint hvis du kan ta kontakt med en av dem dersom du vet om noe som kan være aktuelt. Vi har behov for lokaler som inneholder et møterom og mulighet for å lagre russebilen og en del annet klubbmateriale som et minimum.

For tips om lokaler kontakt:

Arve Fossum tlf. 926 69 313 – a-fossu2@online.no

Henning Ringsvold tlf. 918 75 095 – henning@ringsvold.no

Vi vil holde dere fortløpende oppdatert om framgang i saken. Beslutning vil bli tatt på årsmøtet.

Vennlig hilsen

Unni Grytting

10/10/2018

Motorkonvoien 7 – 9. juni 2019

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 22:49

Det blir storstilt kulturmarkering i 2019, og HamarløpetKonvoi blir del av arrangementet! Detaljene for Hamarløpet er ikke klare enda. Klikk på plakaten for mer info.

03/10/2018

Invitasjon til Rakfisklag den 7. desember

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 22:12

Tradisjonen tro inviterer vi også i år til rakfisklag. Det er begrenset med plasser, så her er det ‘førstemann til mølla’ som gjelder. Klikk her for ytterligere informasjon!
16. oktober: Beklager, fulltegnet, ingen ledige plasser.

26/07/2018

VIKTIG MELDING, HELGØYA RUNDT!

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 11:09

STARTFikk akkurat beskjed fra klubbens leder om at ‘Mjøsa Ferie- og fritidssenter’ ikke har kapasitet til å ta i mot oss på løpsdagen. Vi har derfor måttet flytte starten til Furnesvegen 28, utenfor Teatersalen i Brumunddal. Løpet vil gå gjennom miljøgata i Brumunddal og rett til Nesvegen hvor løpet fortsetter i vanlig rute.
Vi beklager kort varsel, men dette lå utenfor vår kontroll.

21/06/2018

Invitasjon til festmiddag ifm. 40-årsjubileumet

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 23:00

Klikk på plakaten for å se den i full størrelse!Festmiddag

08/06/2018

Invitasjon til familiedag på Norsk Vegmuseum den 12. august

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 23:39

De med to hjul, max 175 ccm, tar kontakt med Unni GryttingInvVegMs for påmelding, og avtale om avreisetidspunkt og sted innen 1. august. Klikk på plakaten for full størrelse.

03/04/2018

LMK saksøker WaterCircles

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 21:35

LMK går til søksmål mot WaterCircles, klikk her for mer info.
Vi oppfordrer på det sterkeste alle våre medlemmer til å følge LMK over til vår nye samarbeidspartner if, klikk her for ytterligere info!

21/03/2018

Informasjonsplakat jubileumsutstilling i format .doc

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 23:48

UtstPl.exmplNår det gjelder informasjonsplakatene som skal stå på hvert enkelt kjøretøy under jubileumsutstillingen, så var tanken først at informasjon skulle påskrives med tusj. Jeg utviklet derfor plakaten som et bilde, lagret på jpg-format. Nå er det en del som har etterlyst en doc-format versjon av plakaten, slik at de kan legge på en tekst vha. tekstredigeringsverktøy. Ved å klikke på denne linken får du tilgang til et slikt .doc-dokument av samme plakat. Jeg benyttet meg av tekstblokker i min egentest, se vedlagte eksempel.

Presisering: Ingen får skrivetilgang til malen, du må først klikke på linken i teksten ovenfor, lagre malen på egen maskin og deretter oppdatere i denne. Det må benyttes tekstblokker for innleggelse av tekst i dokumentet.

14/03/2018

Korrigering av kalender – Nasjonal Motordag

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 21:50

NasjonalMotordag
Det var ACCN som i sin tid lanserte Nasjonal Motordag som en hyllest til alle de som bruker av sin dyrebare fritid til å verne om vår motorhistoriske kulturarv. Dagen ble lagt til den 6/6, slik var det lett å huske datoen fra år til år. Og slik har det vært i 7 år nå. Men det har kommet mange tilbakemeldinger om at dagen burde legges til helg. Dette er det nå tatt konsekvensen av, og fra og med i år så er det andre søndag i juni som er dato for Nasjonal Motordag. Dette hadde vi dessverre ikke blitt underrettet om i det kalenderen gikk i trykken senhøstes forrige år.
I år blir altså Nasjonal Motordag lagt til søndag den 10. juni, dagen etter Hamarløpet.
Bilde kun for oppmerksomhet…

Older Posts »

Webdesign: Stein Arne Brekke