Hjem
Klubbnyheter
Aktivitetskalender
Bilder fra turer og treff
Klubbeffekter
Rabattavtaler
Om klubben
Styret

Hamarløpet
Helgøya rundt

Eldre litteratur
En motorveteran
Matrikkelskjema
Bryllupskjøring
Kontakt oss


LMK
Mjøsmarkedet
Facebook


Lenker


28/12/2014

Mjøsmarkedet 2015 til Biri Travbane

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 16:49

Mjøsmarkedet arrangeres av de 3 veterankjøretøyklubbene rundt Mjøsa, Motorveteranene Hedmark, Toten Gammelbilklubb og Lillehammer Veteranvognklubb. Mjøsmarkedet holdt i sine første år til på Biri Travbane, men uoverensstemmelser med den gamle ledelsen resulterte i at veterankjøretøyklubbene ikke hadde annet valg enn å trekke seg fra samarbeidet som inntil da hadde tjent alle parter godt. Markedet ble så flyttet til Birkebeineren skistadion i Olympiaparken på Lillehammer. Her var det plass nok, men litt mer kronglete å finne fram for langveisfarende, i tillegg til at vinteren både kunne henge i litt lenger, og også melde sin ankomst litt tidligere her oppe i høyden. Veterankjøretøyklubbene har derfor gått i fornyet dialog med den nye ledelsen på Biri Travbane. Det er besluttet at vi gjør et forsøk på å teste ut et nytt samarbeid for 2015, så vil resultatet av dette avgjøre hva som skjer videre.
Det arrangeres ett Mjøsmarked i 2015, dette arrangeres over to dager, 7 – 8. august, og beliggenhet vil være Biri Travbane.

Comments are closed.


Webdesign: Stein Arne Brekke