Hjem
Klubbnyheter
Aktivitetskalender
Bilder fra turer og treff
Klubbeffekter
Rabattavtaler
Om klubben
Styret

Hamarløpet
Helgøya rundt

Eldre litteratur
En motorveteran
Matrikkelskjema
Bryllupskjøring
Kontakt oss


LMK
Mjøsmarkedet
Facebook


Lenker


24/02/2015

Medlemsmøte på Kilde 23. mars

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 20:22

FIAT510Vi får besøk av Trond Thorbjørnsen fra Oslo, han har mange års fartstid innen veteranmiljøet, og har vært innom en rekke merker, både amerikansk og europeisk, før han fant ut at FIAT kanskje var merket som gav ham ekstra varme følelser. Han har deltatt på FIAT’s 100-års jubileum med løp, treff og middag sammen med likesinnede i Torino. FIAT-interessen har også brakt ham til Australia hvor det finnes et godt utviklet miljø for eiere av 20-tallets biler av italiensk herkomst. Og selv har han flere Fiater på stallen, både 20- og 30-talls. Han er i ferd med å sluttføre restaureringen av den siste i disse dager. Velkommen til et interessant kåseri!

Comments are closed.


Webdesign: Stein Arne Brekke