Hjem
Klubbnyheter
Aktivitetskalender
Bilder fra turer og treff
Klubbeffekter
Rabattavtaler
Om klubben
Styret

Hamarløpet
Helgøya rundt

Eldre litteratur
En motorveteran
Matrikkelskjema
Bryllupskjøring
Kontakt oss


LMK
Mjøsmarkedet
Facebook


Lenker


10/11/2015

Mjøsmarkedet tilbake på Biri!

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 22:30

Som tidligere annonsert ville vi for året 2015 igjen forsøke å gå i samarbeid med Biri Travbane for dette Mjos7arrangementet. Fra alle parter var dette å betrakte som et prøveår, og utfallet ville bestemme veien videre. Og det er vel ikke annet å si enn at dette ble en gedigen suksess, målt både etter tilbakemeldinger fra publikum, fra selgere, fra Biri Travbane og fra de tre Veterankjøretøyklubbene rundt Mjøsa, selv været sto oss bi!
Resultatet blir selvfølgelig at Mjøsmarkedet også neste år arrangeres i samarbeid med Biri Travbane. Det meste av informasjon er allerede tilgjengelig, og dette finner du ved å klikke på fanen ‘Mjøsmarkedet’ ute i venstre marg!

Comments are closed.


Webdesign: Stein Arne Brekke