Hjem
Klubbnyheter
Aktivitetskalender
Bilder fra turer og treff
Klubbeffekter
Rabattavtaler
Om klubben
Styret

Hamarløpet
Helgøya rundt

Eldre litteratur
En motorveteran
Matrikkelskjema
Bryllupskjøring
Kontakt oss


LMK
Mjøsmarkedet
Facebook


Lenker


08/12/2015

Stilling ledig!

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 00:00

Det er her han ønsker å tilbringe sin tid... Vår eminente redaktør av Motorveteranen, Bjørn Gudem, ønsker mer tid til å kjøre Hillman, og har meddelt oss at han ikke tar gjenvalg som leder av redaksjonskomiteen. Når sant skal sies, så har han også tunge verv mot LMK, og dermed mer enn nok å bruke tiden på, selv ut over det å kjøre Hillman.
Så dersom du har et greit forhold til det skrevne ord, liker å omgås mennesker og kanskje også har interesse for gammelt jern, fortrinnsvis med hjul på, så nøl ikke med å ta kontakt, send gjerne en e-post til post@motorveteranene.com og meld din interesse!
Vi hjelper deg i gang!

Comments are closed.


Webdesign: Stein Arne Brekke