Hjem
Klubbnyheter
Aktivitetskalender
Bilder fra turer og treff
Klubbeffekter
Rabattavtaler
Om klubben
Styret

Hamarløpet
Helgøya rundt

Eldre litteratur
En motorveteran
Matrikkelskjema
Bryllupskjøring
Kontakt oss


LMK
Mjøsmarkedet
Facebook


Lenker


12/11/2016

Farsdag!

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 21:22

Noe for far!I anledning den forestående farsdagen ble Motorveteranene Hedmark og diverse andre motorrelaterte leverandører, museer og klubber invitert av kjøpesenteret CC-Stadion til å stille ut noe for ‘far’. Etter publikumstilstrømmingen å dømme, et svært populært tiltak. Deler av dagen fantes det ikke ledige parkeringsplasser hverken ute, eller i parkeringshuset i kjelleren. Vi hadde også rigget til en liten stand for å markedsføre oss selv. Når jeg forlot området tidlig på ettermiddagen kunne vi allerede notere oss 8 nye medlemmer, med interesser i spekteret traktor, bil og lastebil. Slett ingen dårlig ‘fangst’, årstiden tatt i betraktning. Vi ønsker alle våre nye medlemmer velkommen, og håper de finner seg vel til rette hos oss!

Comments are closed.


Webdesign: Stein Arne Brekke