Hjem
Klubbnyheter
Aktivitetskalender
Bilder fra turer og treff
Klubbeffekter
Rabattavtaler
Om klubben
Styret

Hamarløpet
Helgøya rundt

Eldre litteratur
En motorveteran
Matrikkelskjema
Bryllupskjøring
Kontakt oss


LMK
Mjøsmarkedet
Facebook


Lenker


12/11/2016

Medlemsmøte 14/11-16

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 22:18

Husk medlemsmøtet på Rosenlund Park i Løten mandag 14/11-16!

Vi får besøk av Bjørn Hvaleby, formann i LMK. Han vil snakke om LMK’s arbeid mot myndighetene i forhold til framtidig fortsatt bruk av våre klenodier, i en omstillingens tid hvor avgasser og CO2-utslipp fra så vel bil som ku later til å skape til dels store utfordringer for våre politikere og de internasjonale forpliktelser de har underskrevet.

Arne Skybak fra Elverum Trafikkstasjon vil redegjøre for de nye reglene rundt EU-kontroll, og intervallene for disse når det gjelder verneverdige kjøretøy, hva som kjennetegner et verneverdig kjøretøy og hvilke begrensninger det ligger i å ha et slikt kjøretøy.

Til slutt vil vi få demonstrert et nytt poleringsmiddel med visstnok fiffige egenskaper.
Velkommen!
Rosenlund Park, Løten

Comments are closed.


Webdesign: Stein Arne Brekke