Hjem
Klubbnyheter
Aktivitetskalender
Bilder fra turer og treff
Klubbeffekter
Rabattavtaler
Om klubben
Styret

Hamarløpet
Helgøya rundt

Eldre litteratur
En motorveteran
Matrikkelskjema
Bryllupskjøring
Kontakt oss


LMK
Mjøsmarkedet
Facebook


Lenker


05/10/2017

LMK-forsikring, ny avtale er på plass!

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 20:19

if-logoIf-forsikring vil bli ny samarbeidspartner for LMK-forsikring. Dekning og pris blir det samme som i dag. Medlemmene må selv sørge for å flytte forsikringene over fra dagens WaterCircles til If. Det er juridiske hindringer i veien for at LMK kan gjøre dette for oss. Det vil veldig snart bli sendt ut informasjon til våre medlemmer om hvordan dette kan kan gjøres mest mulig effektivt. Det vil uansett være tilstrekkelig kun å kontakte If. If vil da sørge for igangsetting av den samme forsikringen i If, opphøre den gamle i WaterCircles, og WaterCircles vil sørge for tilbakebetaling av evt. tilgodehavende beløp for innbetalt forsikring for perioden fra opphør og fram til neste hovedforfall.

Jeg ser nå at WaterCircles i disse dager sender e-post til sine ‘aller beste kunder’ med tilbud om nytt og eksklusivt fordelsprogram – omtalt som Select-avtalen. Dette er et siste forsøk på å beholde flest mulig av oss i dagens selskap. Om du aksepterer dette tilbudet, eller evt. ikke foretar deg noe som helst, så vil du altså fortsatt ha forsikring. Men det er viktig å være klar over at du da ikke har noen LMK-forsikring.

Vi oppfordrer derfor selvfølgelig alle våre medlemmer til å ta de nødvendige grep for å få flyttet forsikringene over til If, for på den måten å opprettholde LMK-forsikringen og styrke LMK’s muligheter for videre arbeid mot myndighetene til det beste for veterankjøretøyhobbyen.

Som en parantes kan også nevnes at If har en helt annen økonomisk tyngde og soliditet enn dagens samarbeidpartner. I tilfelle noe skulle skje.

Comments are closed.


Webdesign: Stein Arne Brekke