Hjem
Klubbnyheter
Aktivitetskalender
Bilder fra turer og treff
Klubbeffekter
Rabattavtaler
Om klubben
Styret

Hamarløpet
Helgøya rundt

Eldre litteratur
En motorveteran
Matrikkelskjema
Bryllupskjøring
Kontakt oss


LMK
Mjøsmarkedet
Facebook


Lenker


09/12/2017

Jubileumsutstilling i Vikingskipet april 2018

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 21:08

X12MVH har i forbindelse med 40-årsjubileumet neste år (2018) bestemt at det på ny skal arrangeres en utstilling i Vikingskipet. Nytt for denne utstillingen, i forhold til tidligere utstillinger i MVH-regi, er at vi nå også ønsker å invitere andre veterankjøretøyklubber i Hedmark til å ta del i dette arrangementet og være med å lage en utstilling som viser bredden av veterankjøretøyhobbyen i hele fylket. Mer informasjon finner du ved å klikke på denne linken!
Design plakat: Steinar Brekke

Comments are closed.


Webdesign: Stein Arne Brekke