Hjem
Klubbnyheter
Aktivitetskalender
Bilder fra turer og treff
Klubbeffekter
Rabattavtaler
Om klubben
Styret

Hamarløpet
Helgøya rundt

Eldre litteratur
En motorveteran
Matrikkelskjema
Bryllupskjøring
Kontakt oss


LMK
Mjøsmarkedet
Facebook


Lenker


21/12/2017

Bestilling av jubileumsakevitt

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 21:08

JubileumsakevittMotorveteranenes jubileumsakevitt!
Vi har vært så heldige å få Atlungstad Brenneri i Stange til å lage en helt spesiell akevitt til oss i forbindelse med klubbens 40 års jubileum i 2018.
 
Jubileumsakevitten med 38 % sprit blir tappet av Atlungstad Brenneri på firkantede halvliters flasker. Flaskene blir utstyrt med MVH Jubileumsetikett med historikk fra klubbens 40 år på baksiden. Flaskene blir nummerert og oppskriften på blandingen blir helt unik. MVHs Jubileumsakevitt blir dermed eksklusiv bare for oss. Dette gjør den til et samlerobjekt noe som også gjør at den egner seg godt som en gave.

Prisen er ren nettopris og den er avhengig av at et visst antall flasker bestilles. Siden akevitten skal lagres, blandes og tappes på flasker, er det nødvendig å sette en tidsfrist for bestilling. Vi tar sikte på at akevitten kan leveres ut høsten 2018. Prisen pr. flaske er kr. 425,-. Flaskene må betales samtidig med bestillingen. Du betaler ved å overføre beløpet til konto nr. 1822.73.51353 og bestillingen sendes til klubbens e-postadresse: post@motorveteranene.com eller ringes inn til Henning Ringsvold på tlf.: 918 75 095.

Merk: Avbildet flaske er av typen som leveres til dette formålet av Atlungstad Brenneri, og etiketten er tilpasset flasken og godkjent av styret for levering på jubileumsflaskene. Vi syntes det var naturlig å ha bilde av et veterankjøretøy på vår jubileumsflaske, siden det jo er dette vi holder på med. Bilen er avbildet i ‘potetomgivelser’, som jo passer godt som etikett for en akevitt, som jo som kjent har sitt opphav i nettopp poteten. Bilen på bildet er anonymisert ved at den er registrert på et reg.nr som pr. i dag er ikke-eksistererende. I bilens barndom var det ikke uvanlig med en kjøredram, og det ble også annonsert for diverse drikkevarer som var ment egnet til dette. Verden har heldigvis kommet lenger, og vi tar som alle andre den største avstand fra sammenblandingen av alkohol og bilkjøring.
Design etikett: Steinar Brekke

Comments are closed.


Webdesign: Stein Arne Brekke