Hjem
Klubbnyheter
Aktivitetskalender
Bilder fra turer og treff
Klubbeffekter
Rabattavtaler
Om klubben
Styret

Hamarløpet
Helgøya rundt

Eldre litteratur
En motorveteran
Matrikkelskjema
Bryllupskjøring
Kontakt oss


LMK
Mjøsmarkedet
Facebook


Lenker


14/03/2018

Korrigering av kalender – Nasjonal Motordag

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 21:50

NasjonalMotordag
Det var ACCN som i sin tid lanserte Nasjonal Motordag som en hyllest til alle de som bruker av sin dyrebare fritid til å verne om vår motorhistoriske kulturarv. Dagen ble lagt til den 6/6, slik var det lett å huske datoen fra år til år. Og slik har det vært i 7 år nå. Men det har kommet mange tilbakemeldinger om at dagen burde legges til helg. Dette er det nå tatt konsekvensen av, og fra og med i år så er det andre søndag i juni som er dato for Nasjonal Motordag. Dette hadde vi dessverre ikke blitt underrettet om i det kalenderen gikk i trykken senhøstes forrige år.
I år blir altså Nasjonal Motordag lagt til søndag den 10. juni, dagen etter Hamarløpet.
Bilde kun for oppmerksomhet…

Comments are closed.


Webdesign: Stein Arne Brekke