Hjem
Klubbnyheter
Aktivitetskalender
Bilder fra turer og treff
Klubbeffekter
Rabattavtaler
Om klubben
Styret

Hamarløpet
Helgøya rundt

Eldre litteratur
En motorveteran
Matrikkelskjema
Bryllupskjøring
Kontakt oss


LMK
Mjøsmarkedet
Facebook


Lenker


21/03/2018

Informasjonsplakat jubileumsutstilling i format .doc

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 23:48

UtstPl.exmplNår det gjelder informasjonsplakatene som skal stå på hvert enkelt kjøretøy under jubileumsutstillingen, så var tanken først at informasjon skulle påskrives med tusj. Jeg utviklet derfor plakaten som et bilde, lagret på jpg-format. Nå er det en del som har etterlyst en doc-format versjon av plakaten, slik at de kan legge på en tekst vha. tekstredigeringsverktøy. Ved å klikke på denne linken får du tilgang til et slikt .doc-dokument av samme plakat. Jeg benyttet meg av tekstblokker i min egentest, se vedlagte eksempel.

Presisering: Ingen får skrivetilgang til malen, du må først klikke på linken i teksten ovenfor, lagre malen på egen maskin og deretter oppdatere i denne. Det må benyttes tekstblokker for innleggelse av tekst i dokumentet.

Comments are closed.


Webdesign: Stein Arne Brekke