Hjem
Klubbnyheter
Aktivitetskalender
Bilder fra turer og treff
Klubbeffekter
Rabattavtaler
Om klubben
Styret

Hamarløpet
Helgøya rundt

Eldre litteratur
En motorveteran
Matrikkelskjema
Bryllupskjøring
Kontakt oss


LMK
Mjøsmarkedet
Facebook


Lenker


06/11/2018

Vi trenger hjelp til å finne nye klubblokaler!

Kategorisert i: Ukategorisert — Steinar Brekke @ 23:13

Den 31.10.2018 mottok jeg i telefonsamtale med Jernbaneverket oppsigelse på klubblokalene våre i Strandveien 132. Oppsigelsen er bekreftet skriftlig i brev samme dato. Oppsigelsestiden er 6 måneder. Det betyr at vi har frist 01.05.2019 til å være ute av lokalene.

Årsaken til oppsigelsen er at Jernbaneverket har ansatt mer folk, og har i vernerunde blitt pålagt å finne bedre kontorløsninger for sine ansatte. I tillegg har de behov for garasjen vår til eget bruk.

Styret i MVH har behandlet saken i dag, og oppsummerer med at vi har vært utrolig heldige som har hatt disse lokalene uten kostnad for klubben i mange år. Tiden er inne for å finne noe nytt, og dette trenger vi hjelp av medlemmene til.

Vi har utpekt Henning Ringsvold og Arve Fossum til å koordinere jobben med å finne nye lokaler. Det er fint hvis du kan ta kontakt med en av dem dersom du vet om noe som kan være aktuelt. Vi har behov for lokaler som inneholder et møterom og mulighet for å lagre russebilen og en del annet klubbmateriale som et minimum.

For tips om lokaler kontakt:

Arve Fossum tlf. 926 69 313 – a-fossu2@online.no

Henning Ringsvold tlf. 918 75 095 – henning@ringsvold.no

Vi vil holde dere fortløpende oppdatert om framgang i saken. Beslutning vil bli tatt på årsmøtet.

Vennlig hilsen

Unni Grytting

Comments are closed.


Webdesign: Stein Arne Brekke