Hjem
Klubbnyheter
Aktivitetskalender
Bilder fra turer og treff
Klubbeffekter
Rabattavtaler
Om klubben
Styret

Hamarløpet
Helgøya rundt

Noen motorveteraner
Eldre litteratur
Bryllupskjøring
Kontakt oss
Innmelding


LMK
Mjøsmarkedet
Facebook


Lenker


Kjøretøyinformasjon

07/12/2019

Ang. kalenderen

Kategorisert i: Ukategorisert — Nettredaktør'n @ 19:26

Vi har fått noen henvendelser som går på hvor det har blitt av kalenderen, normalt ble den jo sendt ut sammen med den fjerde bladutgivelsen hvert år. Som kjent har klubben nå pådratt seg en del faste utgifter ifm. oppussing og leie av nytt klubblokale, og styret valgte da å velge bort kalenderen for å spare penger og kutte kostnader, oppfatningen var at alle uansett hadde god tilgang på kalendere ellers.

Jeg har i stedet laget noen bilder som for året 2020 vil erstatte ’månedens bilde’ på hjemmesiden (det var uansett ikke all verdens respons fra medlemmene når det kom til å sende inn bidrag). Bildet vil bli skiftet ut på månedlig basis som tidligere.

Kommentarfeltet er åpent for den som evt. er uenig..

2 responses to “Ang. kalenderen”

  1. Per Johan Hagenstuen says:

    Jeg kan for så vidt forstå dette men det bør kanskje ikke være økonomi som teller i alle sammenhenger Etter min viten er #pengebingen# fortsatt bra så hvorfor ikke bruke penger på noe som kansje ALLE MEDLEMMER har glede av .TRIST OG IKKE FÅ KALENDER FOR 2020

  2. Nettredaktør'n says:

    Årsmøtet bestemte at vi skal fortsette tradisjonen med trykking av kalender. Den vil være tilbake for året 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nettedaktør: Steinar Brekke | Webdesign: Stein A. Brekke