Hjem
Klubbnyheter
Aktivitetskalender
Bilder fra turer og treff
Klubbeffekter
Rabattavtaler
Om klubben
Styret

Hamarløpet
Helgøya rundt

Noen motorveteraner
Eldre litteratur
Bryllupskjøring
Kontakt oss
Innmelding


LMK
Mjøsmarkedet
Facebook


Lenker


Kjøretøyinformasjon

08/05/2020

Kjøretur 17. mai

Kategorisert i: Ukategorisert — Nettredaktør'n @ 20:43

Ikke et MVH-arrangement, men Sigvald Buviken og leder av Hamar American Car & Bike Club, Dag Ljungqvist, har i samarbeid med politiet og 17. mai-komiteen på Hamar lagt opp til en kjøretur i nærområdet den 17. mai for alle veteraner på 2, 3 og 4 hjul. Petra politibil vil kjøre først i kortesjen. Vi oppfordrer til pynting av kjøretøyene, flagg og nyutsprunget bjørkeløv hører denne dagen til!

MERK: Coronatiltak i kommunen gjør at vi ikke kan oppholde oss mer enn 30 minutter i start/innkomstområdet!

Kjørerrute 17. mai, kjørertid ca. 2,5 timer :

Vi møtes på p.plassen gamle CC-Hamar kl 13.30. Her skal det være god plass for parkering.

Kjører ut fra p.plass kl.14.00 og ut i Vangsvegen og svinger til venstre mot sentrum.

Tar til venstre ved V/Scandic Hotel og kjører forbi Parkgården.

Kjører ned til Grønnegata og svinger til høgre forbi Knustad og Holen og kjører Grønnegata, forbi sykehuset og tar til til venstre i Furnesvegen ned mot Domkirken, svinger til høgre i Grønnegaten kjører til Hakkabakkvegen,sving til venstre ned mot rundkjøringen,tar 3. utfart kjører inn i Storhamargaten og inn i Strandgaten gjennom byen.

Kjører over Stangebrua og tar til høgre uttover Sandvikavegen.Følg Sandvikavegen og sving venstre inn på Kavlebruvegen. Kjør ca.250 meter,og sving venstre inn i Bertestien. Kjør til du kommer inn på Kavlebruvegen igjen. Følg så denne til du kommer ut i Sandvikavegen. Sving til høgre her.

Rundkjøringen Vikasentret,sving høgre,følg Rv.222 til første rundkjøring,ta 3. utfart her og kjør inn i Kjonerudvegen mot Hjellum. Kjør Hjellumnsvegen og etter du har passert Hjellum, ta av til venstre inn Myrvegen. Følg den et lite stykke, sving høgre inn Torstingsbuvegen følg den og kjør inn Kvartsvegen. Følg den til Grannitvegen.Sving høgre og sving høgre inn Sagenvegen,over Rv 25 ( Elvrumsvegen)da kommer du inn i Sælidvegen, kjør over Finsalbekken og sving så til høgre opp Finsalvegen. Følg så denne til du kommer til Kappvegen, sving til venstre mot Kapp. Ved Kapp sving høgre inn i Midtvangvegen. Kjør forbi Lunden skole og Viksentret. (øvre vang kirke) Sving høgre inn på Fartvegen,kjør noen få meter,sving venstre inn på p.plass og kjør inn i Mælomsvegen.Følg den til du kommer ut i Øståsvegen, sving høgre mot Østås. Kjør noen få meter og sving første veg til venstre Rønningstadvegen, kjør ca.300 m, sving så inn på Grefsenga. Kjør runden og tilbake ut Fartsvegen. Sving høgre mot Bjørge. Kjør til første rundkjøring og kjør mot Hamar. Like før Ingeberg, sving venstre og inn på Holsvegen. Kjør Holsvegen et lite stykke,ta til venstre inn på Tiurvegen,følg den til du igjen kommer inn på Holsvegen.Ta til venstre og kjør til du kommer inn på Gåsbuvegen. Sving venstre mot Hamar. Kjør gjennom to rundkjøringer,ta første veg til høgre, Vienvegen. Kjør rett over Furnesvegen og inn i Knausvegen. Følg den til Smebyvegen, sving til høgre, følg den til Østlivegen forbi Vangbana og opp i Stafsbergvegen, ta til venstre her. Kjør til du får Kivibutikk på høgre side,sving inn til høgre før Kivibutiken, inn i Mats Pedersen gate, følg den et lite stykke, sving høgre inn i Even Godagers gate,sving venstre inn i Tommelstadvegen kjør den til du tar til høgre i Nordals Grigs gate. Følg Nordals Grigs gate til Aluvegen, sving venstre mot rundkjøringen. Følg Aluvegen rett fram i rundkjøringen, et lite stykke og sving til høgre inn i Åsmund Vinjes gate, ta til venstre i Gråbeinvegen og så høgre i Ivar Aasens gate, sving svakt høgre opp Bekkeligvegen,kjør ca.100 meter,sving venstre Snorresgate. Følg Snorresgate til du møter Røreksgate, sving til høgre, kjør til du møter Vognvegen, ta til venstre ned mot Domkirkeodden(Hedmarks-museet)kjør forbi museet og inn i Storhamargata,følg den til Nordvikvegen, sving til høgre. Kjør videre mot Koigen/Skiblanderbrygga, kjør under jernebanen og opp i Strandgata ta til høgre og sving venstre opp Vangsvegen til cc.(start)

Vh Sigvald Buviken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nettedaktør: Steinar Brekke | Webdesign: Stein A. Brekke