Hjem
Klubbnyheter
Aktivitetskalender
Bilder fra turer og treff
Klubbeffekter
Rabattavtaler
Om klubben
Styret

Hamarløpet
Helgøya rundt

Eldre litteratur
En motorveteran
Bryllupskjøring
Kontakt oss
Innmelding


LMK
Mjøsmarkedet
Facebook


Lenker


Månedens bilde:Først må jeg beklage at jeg er veldig sent ute med å bytte ’månedens bilde’ denne gang, det har vært travelt på flere kanter, og dette har rett og slett blitt avglemt oppe i det hele. Veldig beklagelig, men jeg skal ikke stå i vegen om noen med bedre tid har lyst til å overta som webredaktør.

Nok om det, månedens bilde er innsendt av Hans-Petter Lyshaug, og han sendte faktisk inn flere gode bilder. Jeg har sett hans bilder i forskjellige sammenhenger også tidligere, og han har et opplagt godt blikk for fotografi.
Han er egentlig Oslo-basert, og er, eller har vært, så vidt jeg har forstått yrkesmessig knyttet til trikk, tog eller bane. Noe som ofte er et tema som går igjen i hans bilder, så også i dette. Som han sier, han har aldri selv deltatt med egen bil i noen av klubbens arrangementer, men meldte seg inn i MVH med utgangspunkt i egen Volvo PV (avbildet), en gammel Tempo og hytte på Espa. I tillegg gjengir jeg ordrett et lite sitat, siden en hyggelig tilbakemelding aldri er tung å bære:

Må forresten skryte av arrangementet i Vikingeskipet. Sto ikke tilbake for f.eks. Classic Car Show. Solid innsats av klubben! Kommer til skrive noen rosende ord i PV-Magazinet, der jeg er (avtroppende) redaktør.
Mvh
Hans-Petter LyshaugJunibildet vil bli trukket blant ditt og øvrige medlemmers bidrag!

Bidrag sender du hit!

Samleobjekt / gavetips:

I forbindelse med klubbens 40-årsjubileum i år er det i samarbeid med Atlungstad Brenneri besluttet å utgi en egen jubileumsakevitt. Akevitten vil ha en unik smak, som kun blir å finne i vår nummererte lille serie, og forhåpentligvis spesielt tilpasset de veteranmotorinteressertes ganer og smaksløker. Skjønt, de fleste vil vel kanskje se på dette som et samleobjekt mer enn drikkevare, men med god smak og svært begrenset opplag vil den utvilsomt være godt egnet til begge deler.
Interesserte finner nødvendig bestillingsinformasjon under fanen ’Klubbnyheter’ ute i venstre marg.
Bilde: S. Brekke
Webdesign: Stein Arne Brekke